10th Euro-Arab Scout Meeting

Den Europeiska scoutregionen inom WOSM består av 42 medlemsorganisationer, en per land. I Arabregionen ingår 18 organisationer från främst Nordafrika och arabiska halvön. Den här helgen anordnas en konferens i Rom med representanter från en stor del av dessa medlemsorganisationer för att diskutera gemensamma projekt, utmaningar och framtida samarbete mellan regionerna. Detta kommer förhoppningsvis att leda till bättre förståelse och bättre samarbete mellan Europa och Arabregionen inom Scouterna. Givetvis är vi från Sverige på plats!

Det här inlägget postades i Euro-Arab Meeting, WOSM av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.