Åk på WAGGGS världskonferens

I år är ett sådant år då WAGGGS har världskonferens där man bland annat tar beslut om strategi och stadgar. Till den har vi rätt att skicka en extra person för att representera Sverige och nu letar vi personer till den svenska delegationen. Vi söker dig som kan arbeta självständigt med många uppgifter, eftersom vi är en liten delegation. Du behöver också kunna hantera ekonomi och stadgar och de dokument som rör frågorna på en världskonferens. Det är också bra om du har ett nätverk i WAGGGS och kanske är intresserad av ett engagemang även efter konferensen.


Är du den vi söker? Skicka en kort presentation (max A4) där du berättar vad du kan bidra med och vilka erfarenheter du har som hjälper i rollen.


Hör av dig senast 18 februari till international.secretary@scouterna.se. Frågor ställer du till hanna.landquist@scouterna.se.
Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Konferenser, Påverka världen, WAGGGS av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>