All scouting är internationell!

Vi är 40 miljoner scouter över hela världen! Som del av en internationell rörelse har du som scout fantastiska möjligheter att uppleva internationella möten. All scouting är internationell! För att visa på det har vi startat den här bloggen.

Under 2012 arbetar vi mycket med att uppdatera den information som finns om internationell scouting och internationella möjligheter. Hemsidan är på gång att uppdateras, men redan nu finns den här platsen. Här kommer vi att samla berättelser, bilder, videoklipp, länkar och tips till saker som görs eller är möjligt att göra, i Sverige och resten av världen. Kom med!
Det här inlägget postades i Okategoriserade av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.