Amahoro Amani – för freden vidare: Åter i Kigali och snart på väg hem

Amahoro Amani – för freden vidare: Åter i Kigali och snart på väg hem: Igår återkom vi till Kigali efter ett par dygn i Ruhengeri/Musanze. Vi har där upplevt fantastisk natur, men jag tror att vi genom dessa naturupplevelser även lagt ytterligare distans mellan oss och de upplevelser vi gjort i Bujumbura och på Jamboreen. På så sätt tror jag att vi alla blivit mer inställda på att resan snart nått sitt slut. Trots det är jag övertygad om att morgondagens avsked till gruppen kommer att ta emot för oss alla. Pontus”

Sommarens Afrikanska Jamboree är över och även årets stora Amahoro Amani-resa. Men projektet fortsätter! Ledarskapsnätverket Redo att leda samarbetar sedan tidigare med Amahoro Amani och höstens terminsprogram har fokus på Milleniemålen och Amahoro Amani. Fram för allt är Amahoro Amani en metod som du och ni kan använda. En metod för förändring och utveckling lokalt, hos er och av er, på det sätt ni vill förändra. Genom att skapa positiv förändring bygger vi fred och gör unga redo för livet!

Här kan du läsa berättelser från några av de som arbetar med Amahoro Amani.

Det här inlägget postades i Amahoro Amani, Samhällsengagemang av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>