Amahoro Amani – för freden vidare: Följ med oss på afrikansk Jamboree i Burundi!

Skulle du också vilja veta hur det är att delta i ett afrikanska jamboree, tillsammans med scouter från hela Afrika? Är du nyfiken på hur det är att bo hos en familj i Burundi, eller hur scouter i det lokala fredsprojektet Amahoro Amani jobbar för att skapa fred i regionen? Allt det här, och mycket mer, kommer femton svenska scouter som i dagarna beger sig söderut för en månadslång resa till Burundi och Rwanda vara med om.

Läs hela inlägget här!

Det här inlägget postades i Amahoro Amani av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.