Anmälan Ung i Norden

Missa inte chansen att åka på ett internationellt möte, årets Ung i Norden i Oslo! Den 2-5 oktober samlas scouter från hela Norden för att träffa nya kontakter och diskutera scouting i olika länder.

Läs mer om årets anmälan

Läs om arrangemanget från Therese Löf, svensk deltagare på Ung i Norden 2012 . I sin reseberättelse skriver hon om de likheter och olikheter som uppstod mellan länderna.

Skicka in din anmälan innan den 1 juni till international.secretary@scouterna.se. Presentera vem du är, och varför du vill åka på Ung i Norden.

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Ung i Norden av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.