Baltic Sea Meeting i Stockholm 5-7 oktober

Vi är i höst värdar för Baltic Sea Meeting, ett arrangemang som genomförs varje år med ambition att nätverka och mötas länder och scoutorganisationer emellan. Arrangemanget kommer ur en tanke om närhet och gemenskap runt Östersjön och syftar till att skapa nya mötesplatser för scouter i vår närregion.

Det är nu alltså Sveriges tur att stå som värd vilket innebär att Baltic Sea Meeting kommer att arrangeras i Stockholm den 5-7 oktober! Samma helg går Ung i Norden av stapeln i Stockholm, varför vissa delar av programmet kommer att vara gemensamma.

Årets fokus är roverscouting och ungas ledarskap, varför viss erfarenhet av, eller intresse för, scouting för roveråldern och/eller ledarskapsfrågor är relevant att ha för den som vill delta under arrangemanget. Du bör alternativt, eller också, ha erfarenhet av samarbeten i Östersjöregionen. Formen är byggd kring erfarenhetsutbyte, stadsvandring och en större middag. Programmet är helt på engelska.

Varje land i Östersjöregionen skickar ungefär 4 deltagare vilket betyder att antalet platser är begränsat. Men det är klart att du ska anmäla dig! Sista anmälningsdag är den 3:e september, inbjudan finns bifogad på Scouternas hemsida.

Det här inlägget postades i Baltic Sea Meeting, På hemmaplan, Rover, WOSM av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>