Boy Scouts of America International Camp Staff Program
                   Ta chansen att arbeta som volontär på en av USAs lägerplatser genom Boy Scouts of Americas International Camp Staff Program!
Programmet ger dig möjlighet att få lärdomar om scouting i USA, leva i den amerikanska kulturen och tillfälle till ett unikt internationellt utbyte mellan dig och de scouter du träffar. Ansökan är nu öppen för 2014 års ansökningar.
Boy Scouts of America söker dig som:
  • Är medlem i en scoutorganisation
  • Mellan 18 och 30 år
  • Talar god engelska
  • Kan bidra med kunskap och erfarenhet i aktiviteter under sommarprogrammet
  • Är tillgänglig minst sex veckor från början av juni
  • Vill leva i den amerikanska kulturen

Volontärtjänsten gäller sommaren 2014 med start i början av juni. Boy Scouts of America placerar ut de kandidater de accepterat på olika lägerplatser i USA där man arbetar som anställd och har en ledarroll mot scouter som åker på läger. De 400 lägerplatserna skiljer sig i storlek och geografisk placering och har vanligtvis ca 150-200 scouter deltagande varje vecka. Som camp staff får du lära ut olika aktiviteter och kunskaper inom scouting som du redan besitter och har erfarenhet av. Du får även möjligheten att utvecklas genom de utmaningar du själv kan tänkas stöta på under din tid som international camp staff. Efter tiden på lägerplatsen ges international camp staff möjligheten att resa i USA i en 30-dagarsperiod.
Mer information, ansökningsblankett och hälsokort: www.scouting.org/international/applications
Som sökande skickar du in din ansökan tillsammans med ifyllt hälsokort till international.secretary@scouterna.se.
Sista ansökningsdag: 1 januari 2014 (för underskrift av Scouterna)
Om du är intresserad av att arbeta som volontär kan du även läsa mer om andra scoutcenter här: http://www.scoutservice.se/scout-i-varlden/bli-scoutvolontar/
Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Rover, Tips för internationell scouting, Volontär, WOSM av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>