Camino – sommaräventyret för dig som är 25+!

Har ni väntat på en utmaning som passar oss över 25? Något som är ett läger, men ändå inte? Som fokuserar inte bara på fysiska utmaningar men också ger möjlighet att utvecklas i tron och som människa?


När man blir äldre så märker man att mycket av vårt program är inriktat på barn och ungdomar, med all rätt, vi är ju ändå en barn och ungdomsrörelse. Men om man är vuxen och scout så är nästan den enda möjligheten man har, om man vill göra något med fokus på sig själv, att gå en ledarutbildning.

Nu kommer det en ändring. Jag är en utav två som arrangerar Camino 2014, ett arrangemang som har oss som vuxna scouter som målgrupp där vi tillsammans utmanas och utvecklas.

Vi gör detta genom en andlig och fysisk vandring längs med den gamla pilgrimsleden som leder till Santiago de Compostela i norra Spanien.

Mer info finner du Scouternas hemsida, klicka här. Sista anmälningsdag är den 6 januari. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till någon utav oss som leder resan, kontaktinformation finns på sidan.

Hälsningar
Alexander Hjertén, ledare Camino 2014

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Internationella läger, Tips för internationell scouting av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>