Den 15:e och 31:a december är deadlines för en hel del volontäransökningar!

Den 15:e december är sista ansökningsdag om du vill åka som volontär till Kandersteg (Schweiz) mars-juni eller som Programme Intern på Pax Lodge (London) under 2013. Den 31:a december är sista ansökan till Sangam (Indien) för hela 2013 och vintern 2014. Det är klart att du ska söka!

Skicka din ansökan till international.secretary@scout.se för underskrift och vidareförmedling strax före sista datumet. Eftersom att julledigheterna kommer snart vill vi uppmana alla att vara ute i god tid! Ansökan mejlas från kansliet i Örnsberg, det går givetvis fort, men ha gärna lite marginal. Sangamansökningar bör vara inne  senast den 18:e december.

Underskriften verifierar att allt ser bra ut och att du som söker är medlem i Scouterna. På så vis går det även att skapa en överblick över vilka som är iväg varje år. Om du åker får du väldigt gärna blogga här.

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Tips för internationell scouting, Volontär, Världsscoutcenter av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.