Filmer om ledarskap, jämställdhet och internationella utbyten

Under utbytesresan till Burundi som genomfördes av ledarskapsnätverkat ”Redo Att Leda” i början av året tillverkades två filmer på tema ledarskap, jämställdhet och internationella utbyten.  

”Vi möts i världen, jämställdhet över gränserna” 

Filmen fokuserar på frågor om jämställdhet och ledarskap i teori och praktik. Vad är stora utmaningar och hur löser vi dem? Vad har vi gemensamt och hur hittar vi inspiration hos varandra?

”Vi möts i världen, resa utomlands” 

Filmen fokuserar på hur det är att planera och genomföra ett internationellt arrangemang. Hur kan vi arbeta på bästa sätt tillsammans? Hur får vi alla att må bra och vara delaktiga? Vad är svårast och häftigast?

Filmen ser du här

Filmerna har gjorts inom ramen för projektet ”Amahoro Amani – för freden vidare”, stöttat av Postkodlotteriet. Ett treårigt projekt inom ramen för ett större samarbete mellan Scouterna, Kvinna till Kvinna och våra respektive partnerorganisationer i Östafrika. Du kan läsa mer om samarbetet på www.scouterna.se eller på www.amahoroamani.org

Det här inlägget postades i Amahoro Amani, Påverka världen, Redo att leda, Reseberättelser, Samhällsengagemang, Tips för internationell scouting, Ungt Ledarskap av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>