Getting together – Creating Change

Är du intresserad av frågor som rör demokrati och inflytande, hållbarhet och miljö? Har du ett politiskt intresse och ett intresse av att möta beslutsfattare i din stad? Genom helgkurserna ”Getting together – Creating Change” får du utlopp för dina idéer och verktyg för att förmedla dem.

”Getting Together – Creating Change” är KFUK-KFUM Scouts satsning för ökat inflytande i frågor om hållbar utveckling. Vi kommer att genomföra fem helgkurser under 2012/2013. Kurserna syftar till att skapa en mötesplats för unga människor och beslutsfattare och fokus är ökat inflytande i frågor om hållbar utveckling. Kurserna är gratis. Vi vänder oss till utmanar- och roverscouter inom KFUK-KFUM scoutförbund, samt övriga scouter och ideella inom KFUM i samma åldersspann. Du ska alltså vara mellan 16-25 år och aktiv scout eller aktiv inom KFUM. Vi tror starkt på ett blandat deltagande från olika förbund och föreningar för att få en spännande grupp! Vi kommer att vara max 25 personer per helg.Låter det intressant? Gå in här för mer information och intresseanmälan. Mejla vanessa.marko@kfum.se om du har frågor och funderingar!

Vi ses i höst och förändrar världen!!
Varma hälsningar Vanessa

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Rover, Samhällsengagemang, Utmanare av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>