God morgon från Hongkong!

Det är morgon i Hongkong och dag tre av World Scout Education Congress. Idag kommer temat kretsa kring Scoutings Impact och vi har redan sett exempel på hur Scouterna i Filippinerna ger gatubarn en meningsfull fritid genom att erbjuda dem en plats i Scouterna där de får utbildning och gemenskap. På vilket sätt kan vi i Sverige jobba för att öka Scoutings genomslagskraft i vår lokala verksamhet?

Det här inlägget postades i Påverka världen, Reseberättelser, World Scout Education Congress av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.