Ideella uppdrag att söka

De flesta av oss har arbetat mycket ideellt genom åren. I kåren, i samband med läger och arrangemang och kanske på distriktsnivå eller med stora nationella projekt. Somliga har till och med varit iväg utomlands som volontärer och funktionärer. Det finns många vägar att ta och ibland kan det var riktigt svårt att välja och prioritera. Men det kan också vara så att uppdrag eller projekt som finns nära inte intresserar eller känns inspirerande.

Då kan det vara värdefullt med lite överblick eller nya tips. Ett sätt att få det är att gå in på www.scout.se/ideellauppdrag. Där finns någorlunda uppdaterad information om vilka uppdrag som går att söka i Scouternas olika nationella arbetsgrupper. Just nu kan du till exempel söka uppdrag inom ramen för programgruppen, Amahoro Amani och JOTI. Så gå in och läs ibland, kanske finns ditt drömuppdrag plötsligt där! Kanske finns det till och med där just nu!
Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Amahoro Amani, Ideella uppdrag, JOTA/JOTI, På hemmaplan av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>