International Rover Week på Kandersteg

Kandersteg bjuder in till International Rover Week!

Under tio dagar träffas scouter från hela världen för att uppleva äventyr och scouting över nationella gränser. Genom de schweiziska alperna får deltagarna lära sig om varandras kulturer, Kandersteg och Schweiz.

International Rover Week kommer att pågå från den 13e till den 23e juli i sommar. De ansökande behöver vara mellan 18 och 30 år. Man kan båda anmäla sig i grupp och individuellt.

Veckan kostar 390 CHF där lägerplats, utrustning, mat och ett flertal aktiviteter är inkluderat. Deltagare betalar resan själva.

Här kan du läsa mer om International Rover Week!

Läs om Sebastians upplevelser på förra årets International Rover Week

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, International Rover Week, Internationella läger, Rover, Världsscoutcenter, WOSM av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.