Internationella kvinnodagen

Idag är det den internationella kvinnodagen! WAGGGS firar med temat ‘Empowering Women, Empowering Humanity: Picture it!’, länkat till Beijing Platform for Action. Läs WAGGGS deltagande och uppföljning av pågående CSW (UN Commission on the Status of Women) i New York. Klicka på bilden för att komma till WAGGGS uttalande för dagen:

Svenska Hannah Stanton är på plats som medlem i WAGGGS delegation. Hör hennes kommentarer om varför det är viktigt att stärka kvinnor och unga flickor på Scouternas facebooksida

Det här inlägget postades i Konferenser, WAGGGS av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.