Internationella möjligheter!

Är du intresserad av internationella frågor? Har du upplevt hur häftig scouting kan vara tillsammans med deltagare från olika länder? Vill du möjliggöra för fler scouter att åka på äventyr utomlands? Har du idéer på hur vi kan öka det internationella innehållet på hemmaplan?

Just nu söker Scouternas internationella grupp och Scouternas arrangemangsgrupp nya engagerade personer som vill vara med och bidra till att fler scouter får en upplevelse utöver det vanliga!

Internationella Gruppen
Internationella gruppen är en nystartad grupp på central nivå inom Scouterna som är ansvarig för att möjliggöra internationella upplevelser för svenska scouter. Internationella upplevelser kan tillhandahållas i eller utanför Sverige; genom vardagsverksamhet eller via särskilda aktiviteter. Internationella gruppen jobbar för att se till att fler blir medvetna om möjligheterna som finns och för att öka internationella beståndsdelar inom scoutprogrammet. Vi delar med oss av berättelser om internationella upplevelser, och hjälper till att koppla ihop svenska scouter med utländska scouter som vill träffas eller kommunicera.

Internationella Gruppen söker 2 personer ansvariga för Information och Kommunikation samt 2 personer som är ansvariga för Utbyten och Möten. Läs med på Scouternas hemsida och sök ett av våra ideella uppdrag!

Arrangemangsgruppen
Scouternas arrangemangsgrupp är en av Scouternas centrala arbetsgrupper vars uppgift är att utveckla och stödja arrangemang inom Sverige och ute i världen för alla Sveriges scouter. Scouternas arrangemangsgrupp rekryterar och utbildar ledarteam, följer och stödjer teamen i planeringen, samt utvecklar nya och befintliga arrangemang. Varje gruppmedlem kommer med hjälp av sin patrull att stötta arrangemangsteam med praktisk kunskap och erfarenhet för att teamet ska få de bästa förutsättningarna för att skapa ett fantastiskt arrangemang.

Arrangemangsgruppen söker flera Arrangemangsledare för sommaren 2014, medlemmar till Arrangemnagsgruppen samt en kommunikationsansvarig. Läs mer på Scouterna hemsida och sök ett av våra ideella uppdrag!

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Ideella uppdrag, Internationella arbetsgruppen, Påverka världen av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>