Jobba som volontär på Scoutcenter i Sydkorea?

Sugen på en verkligt internationell upplevelse på andra sidan jordklotet? Nu kan du söka som volontär till det nyöppnade scoutcentret i Sydkorea. De söker just nu Staff från 10e mars till 9 juni och även under perioden 21 augusti till 12 november.

Här finner du mer info om centret:
Här finner du application form.
Ansökan måste skickas in till international.secretary@scouterna.se senast den 19e februari för första perioden och senast den 18e juni för andra perioden.
Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Volontär, Världsscoutcenter av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.