Kan du inte få nog av sociala medier?!

Nu finns inspiration, input och kontakter att hitta på ”International Scouting: Sweden” på Facebook, @intscouting på Twitter och @internationalscouting på Instagram, använd gärna #intscout! Demokratijamboreen hittar du på #dj12, i allmänhet rekommenderas #scouterna och #ideellt.

Passa även på att följa @ceciliawess på Twitter som precis satt sig på planet till Doha för att möta upp WAGGGS delegation inför FN:s klimatkonferens COP18!

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Demokratijamboree, Internationella arbetsgruppen, På hemmaplan, Tips för internationell scouting av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.