”Leading for a Greener Future”

I mars i år hölls ledarskapsseminarier för unga kvinnor från hela världen inom ramen för WAGGGS Leadership Development Programme (WLDP). På Sangam i Indien samlades 46 kvinnor från 42 länder och på Our Chalet i Schweiz samlades 30 kvinnor från 27 länder.

Efter sommaren kommer två svenska scouter som är engagerade på nationell nivå att åka på en WLDP-utbildning i Köpenhamn, det kommer du att kunna läsa om här på bloggen.

Det här inlägget postades i Påverka världen, Världsscoutcenter, WAGGGS, WLDP av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.