Missa inte chansen – ansök till ACWAY i Marocko!

Under ACWAY (A Common Word Among the Youth’) kommer unga personer från hela världen och med olika bakgrunder att föras samman för att öka förståelsen för olika kulturer och religioner, främja tolerans och samexistens, utveckla färdigheter samt att dela med sig av och utbyta erfarenheter på lokal nivå.

Vad innehåller programmet?
Programmet innehåller flera kurser, internationella konferenser, aktiviteter, en TV-dokumentär och inte minst: möjligheten att vara en del av ett unikt globalt nätverk av unga människor. Läs mer om programmet här.

För vem?
Unga personer i åldern 18-35 år (1:a januari 2015) som har en önskan om att öka förståelsen för olika kulturer och religioner. Du ska ha goda kunskaper i engelska. Se här för fler urvalskriterier. Efter ansökan kommer 100 deltagare att väljas ut för att delta i ACWAY-programmet.

När?
Programmet pågår mellan den 5:e och 9:e september, med ankomstdatum den 4:e september och avresa den 10:e september. De kommer att resa till Rabat i Marocko den 4-9 september 2015 för att delta i programpass och i internationell konferens.

Kostnad:
ACWAY står för kostnader för flygresa, visum, kost, logi, flygtransfer, kursmaterial och aktiviteter. Du får själv bekosta resan till och från flygplats i Sverige, ev vaccinationer, reseförsäkring samt egna fickpengar.

Har du fler frågor? Läs mer på ACWAYs hemsida.

Anmälan gör du här.


OBS! Sista ansökningsdag är 10:e juni 2015!

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Konferenser, Påverka världen, Rover, Samhällsengagemang, Tips för internationell scouting av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>