Nationella Jamboreer 2013

Varje sommar arrangeras mängder av läger runt om i världen, här är marknadsföringsvideos för två stycken, info om fler läger hittar du i vårt internationella kalendarium. I Stavanger, Norge, arrangeras storläger med storslagen natur.

I USA arrangeras en stor nationell Jamboree, Jambo 2013. Det är Boy Scouts of America som arrangerar, men tjejer är välkomna att åka. Lägret är en första uppvärmning för 2019 då Mexico, USA och Kanada samarrangerar the 24th World Scout Jamboree. Nästa gång, 2015, är det Japan som gäller.

Det här inlägget postades i Internationella läger, Planering, Tips för internationell scouting av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.