Nationella Jamboreer i Norden

Mängder av svenska scouter åker på Spejdernes Lejr i Danmark om en dryg månad. Lägret är det största som någonsin arrangerats i Danmark med 35 000 deltagare. Alla fem scoutförbund arrangerar och scouter i alla åldrar är välkomna. Har ni inte planerat att åka på lägret? Varför inte åka och hälsa på som gäster?

Nästa år är det Norges tur med det ”Ganske imponerende” landsleiret i Stavanger. Lägret riktar sig till scouter i åldern 11-16 från hela världen, äldre scouter är givetvis välkomna som funktionärer och ledare.

Det här inlägget postades i Internationella läger, Tips för internationell scouting av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.