Nu kan du anmäla dig till ”Ung i Norden”

Du som är 17-23 år har nu möjlighet att anmäla dig till Ung i Norden som går av stapeln den 4-7 oktober i Stockholm. Det är ett arrangemang som samlar ett 40-tal demokratiintresserade ungdomar från hela Norden. Sverige har sex stycken platser, det kostar 2000 kronor och sista anmälningsdag är den 28 juni, så skynda dig att skicka in en anmälan!

Ung i Norden är ett arrangemang för unga scoutledare från de nordiska länderna, som vill utvecklas i rollen som ledare inom scoutrörelsen och uppleva styrkan i den nordiska gemenskapen. Arrangemanget kombinerar kulturella upplevelser med ett informellt lärande kring de tre ledorden ”påverkan, engagemang & nätverk”. Med Demokrati som genomgående tema kommer deltagarna vända hemåt igen för att dela med sig av många nya upplevelser och erfarenheter i hur de kan utveckla sig själva, sitt scoutförbund och sitt samhälle.
Mer information hittar du HÄR.
Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, På hemmaplan, Rover, Ung i Norden av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>