Nyheter för internationell scouting!

Kära scouter!

Nu är alla inlägg på bloggen kategoriserade och taggade. Ni finner de olika kategorierna i högerspalten, och taggarna finns lite längre ner. Ni kan välja mellan Aktuella utlysningar, För kåren, Intervjuer, Påverka världen och Reseberättelser.

Kategoierna är övergripande för alla inlägg, medans taggarna är indelade på mer specifika områden. Till exempel finns det i dagsläget 22 inlägg under taggen Konferenser.

Tillsammans med den uppdaterade bloggen har vi även gjort en underrubrik på Scoutservice under Scout i världen. Där kan ni nu hitta Våra kanaler där det finns direktlänkar till bloggen, Facebook, Instagram och Twitter.

Med detta hoppas vi att det ska bli ännu enklare för alla våra medlemmar att engageras och inspireras till internationell scouting ute i världen och hemma i Sverige!

Det här inlägget postades i Internationella arbetsgruppen, På hemmaplan av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>