Open call – Vill du engagera dig i en arbetsgrupp inom WAGGGS eller WOSM på Europanivå?

Vi söker personer med erfarenheter inom områden som medlemsutveckling, organisationsutveckling, ungdomsinflytande, finans eller mångfaldsarbete samt personer som är intresserade av att testa på hur det är att arbeta i ett internationellt team med övergripande frågor för Scouting. 
Du bör ha erfarenhet av att arbeta med frågor på en övergripande strategisk nivå inom scouterna, exempelvis i en styrelse på regional eller nationell nivå, haft en ledande position i ett större projekt, arbetat i en nationell arbetsgrupp eller något annat liknande.
Är det här något som låter intressant? Skriv i så fall ett mail till international.secretary@scouterna.se och beskriv dig själv lite kort, vilka erfarenheter du har som du tror skulle vara relevanta samt vilka områden du skulle vara intresserad av att arbeta med i en internationell arbetsgrupp. När det är dags att lämna in nomineringar till WAGGGS och WOSM kommer vi att kontakta dig och be om mer specifik information och även informera mer exakt om vilka uppdrag som finns inom arbetsgrupperna.
Nomineringarna kommer att skickas in i månadsskiftet augusti/september, innan dess behöver vi din intresseanmälan. Har du frågor? Kontakta Martin Persson, Vice International Commissioner på Scouterna,martin.persson@scouterna.se
Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Ideella uppdrag, Påverka världen, Tips för internationell scouting, WAGGGS, WOSM av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>