Praktikplatser kvar att söka på Our Chalet för vintern/våren!

Sista dagen att söka Our Chalets nya praktikplatser har blivit förlängt från 15 september till 1 oktober. Alla som är medlemmar i Scouterna och över 20 år får söka. Om du kommer med påbörjas perioden den 1 december och pågår från 6 månader till 1 år. Det kan finnas viss möjlighet att justera datumen, om du till exempel främst kan börja när höstterminen är slut. Our Chalet hälsar att du gärna får skriva det i din ansökan och att det inte påverkar din möjlighet att få åka.

Our Chalet är ett av fem världsscoutcenter, utöver de fem finns mängder av scoutcenter och lägeranläggningar runt om i världen där du har möjlighet att göra praktik eller arbeta som volontär. Mer information om att göra praktik på Our Chalet hittar du på den här länken. Om du vill åka; glöm inte att du behöver posta in dina ansökningshandlingar till vår internationella sekreterare med lite marginal till den 1 oktober, mer information hittar du här på Scouternas hemsida.
Det här inlägget postades i Rover, Volontär, Världsscoutcenter, WAGGGS av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>