rovernet.eu

Planerar ni en scoutluff inom Europa? Kanske i behov av lite inspiration för vilket scoutcenter som ska besökas under lägerveckorna i sommar? Saknas kontaktuppgifter för att få pusselbitarna att falla på plats?

Vi vill tipsa om en sida där europeiska scoutcenter kartläggs i Europa! Varje center som finns markerat på kartan har dessutom en beskrivning och kontaktinformation om man klickar på symbolen som markerar centret. Det är helt enkelt ett bra sätt att få igång tankesmedjan inför ett internationellt äventyr!

Kolla in ROVERNET för att se själva!

Det här inlägget postades i För kåren, Planering, Tips för internationell scouting av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.