Rovernet och European Voluntary Service

Europaregionen i WOSM driver Rovernet, en sida som samlar information om vad du kan göra inom ramen för scouting runt om i Europa. Här finns lite all möjlig information, men fram för allt ordentligt med information om hur the European Scout Voluntary Programme (ESVP) fungerar. Det finansieras genom European Voluntary Service (EVS) som är en del av det stora EU-projektet Youth in Action, vilket betyder att du behöver vara mellan 18-30 år för att ta del av de ekonomiska subventionerna.

Det här inlägget postades i Rover, Tips för internationell scouting, Volontär, WOSM av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.