Scouternas internationella arbetsgrupp söker nya medlemmar

Brinner du för att skapa flera internationella upplevelser i Scouterna som utvecklar unga? Då har Scouternas internationella grupp ett uppdrag till dig. Vi rekryterar nu nya medlemmar med uppdragsstart i mitten av januari 2015.

Scouternas internationella grupp skall under 2015 informera och inspirera om internationella möjligheter, stötta scoutkårer att skapa internationella utbyten på hemmaplan eller genom en resa utomlands, söka bidrag och stötta i nya partnerskap (utvecklingssamarbeten), skapa nya programaktiviteter med internationellt fokus, mm mm.

Är du sugen?

Här, på Scouternas sida för lediga ideella uppdrag läser du mer om vad uppdraget innebär och hur du ansöker.

Sista dag att ansöka är den 7 januari 2015.

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Internationella arbetsgruppen, På hemmaplan, Påverka världen, Samhällsengagemang av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.