Sista ansökningsdag att vara volontär på Our Chalet i vinter är 1 juni och 15 juni för att vara på Kandersteg i höst!

Scouting erbjuder en fantastisk möjlighet att åka ut som volontär på t ex våra världsscoutcenter. WAGGGS har fem världsscoutcenter varav ett i Adelboden i Schweiz, Our Chalet. Kolla in ansökningshandlingar och mer information på den här länken. Senast 1 juni skall din ansökan vara hos Our Chalet så du behöver se till att den finns hos Scouternas kansli för underskrift nu på fredag den 31 maj.

WOSM har ett världsscoutcenter och det ligger i Kandersteg, Schweiz. Om du vill ansöka om att vara volontär till hösten är det 15 juni som är deadline och då behöver du se till att ansökan kommer till Scouternas kansli en vecka innan för underskrift. Vill du söka som volontär för vintersäsongen gäller 15 september. På den här länken hittar du mer information om att vara short term staff. Läs Elins blogginlägg från Kandersteg.

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Tips för internationell scouting, Volontär, Världsscoutcenter, WAGGGS av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>