Sök som volontär på något av våra världsscoutcenter!

Som scout har du möjlighet att jobba som volontär på världsscoutcentren eller på de nationella scoutcenter/anläggningar som finns runt om i världen. Att jobba som volontär innebär en möjlighet att resa och träffa nya människor, men också att arbeta aktivt med scouting i ett annat land. Nu är det snart dags att anmäla dig till Kandersteg för i vinter och Our Chalet för nästa vår. För samtliga datum, vänligen se kalendariet. Mer information om att vara volontär som scout hittar du på den här länken.

Det här är de fem världsscoutcentren:
Kandersteg, Schweiz, du kan söka fyra gånger per år för att bli Short Term Staff, se kalendariet för datum. För att bli Long Term Staff söker du med CV och brev.

Our Chalet, Schweiz, för Short Term Volunteer finns inga datum, för Assistant Volunteer (säsong) söker du ett halvår före start.
Our Cabaña, Mexico, sista anmälningsdag 15 oktober respektive 15 april för alla uppdrag.
Sangam, Indien, sista anmälningsdag 31 december för hela 2013 och vintern 2014
Pax Lodge, Londonsista anmälningsdag 15 oktober respektive 15 april för nästan alla uppdrag.
Det här inlägget postades i Rover, Volontär, Världsscoutcenter, WAGGGS, WOSM av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>