Sommarens internationella arrangemang är i full gång!

Mitt i sommaren är det så klart många internationella arrangemang på gång. Vissa har redan avslutats och andra startar senare. Om du själv tyvärr inte har möjlighet att följa med på några av dessa äventyr, eller kanske bara vill läsa mer om dem, så kan vi rekommendera att titta in på respektive blogg eller Facebooksida. Njut och bli inspirerad!

Upptäcktsfärd Norden Island – pågick under Juni månad. Här kan du läsa deras Blogg.

Explorer Belt Benelux – pågick också under Juni månad. På deras Facebook sida finns bilder och berättelser.

Explorer Belt Schweiz – pågår just nu! Deras Facebook sida uppdateras löpande.

BSA jamboree i West Virginia, USA – pågår just nu! Följ med genom Bloggen.

Rover Scoot Moot i Kanada – startar senare i Juli månad. Här finns deras Facebook sida.

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Explorer Belt, Internationella läger, MOOT, Planering, Rover, Tips för internationell scouting, Utmanare, Världsscoutcenter, WSJ, Äventyrare av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.