Vad sägs om att åka på läger utanför Washington DC nästa sommar?

Nästa sommar har Boy Scouts of America (BSA) en stor nationell Jamboree, JAMBO 2013. Nu har anmälan till den svenska kontingenten öppnat! Alla scouter i åldern 15-18 är välkomna att söka som deltagare, sista ansökningsdag är om exakt två månader, den 6 januari. Så tipsa gärna andra eller sök själv!

Mer information hittar du under arrangemang på vår hemsida, här är länken. Och på kontingentens sida på Facebook
Mot bakgrund av att BSA i somras bekräftade sitt beslut om att inte tillåta hbtq-personer (med fokus i beslutet på homosexuella män) som aktiva ledare i organisationen vill vi bara kort konstatera att vilken sexuell läggning eller identitet våra representanter har inte spelar någon som helst roll. Även om det är en pojkscoutorganisation som arrangerar lägret kommer vi som vanligt att eftersträva en jämn könsfördelning bland våra deltagare.
Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Internationella läger, Tips för internationell scouting, Utmanare, WOSM av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.