Världsscoutcenter

Runt om i världen finns fem världsscoutcenter: Sangam (Indien), Our Chalet (Schweiz), Kandersteg (Schweiz), Pax Lodge (England) och Our Cabaña (Mexiko), samt mindre scoutcenter.

Vid de olika världsscoutcentren finns fantastiska möjligheter att göra olika aktiviteter i internationella scoutmiljöer. Alla scoutcenter erbjuder olika program i vackra och spännande miljöer. Man kan göra allt från ett kortare besök med några aktiviteter till att anordna läger eller vara volontär en längre tid. Utbudet varierar beroende på scoutcenter, men en tumregel är att vara ute i god tid med bokningar för att säkert få plats.
Det här inlägget postades i Världsscoutcenter, WAGGGS, WOSM av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.