Vilket är ditt bästa internationella scoutminne? & Var har du varit med scouterna?

Vi genomförde två framgångsrika kampanjer under Demokratijamboreen på Fryshuset i helgen. Alla som ville fick fylla i en lapp och berätta om sin bästa internationella scoutupplevelse eller sätta nålar på vår stora världskarta för att visa på alla de platser som svenska scouter besökt i scoutsammanhang.
Vill du se fler bilder går du in på vår Instagramsida eller på vår Facebooksida. Kampanjen går även att följa på @intscouting på Twitter. På Twitter och Instagram används #intscout #scoutminne, gör det gärna du med. Inom kort kommer adresslappen upp på hemsidan så att du kan ladda ner en och ta en egen bild.
Det här inlägget postades i Demokratijamboree, På hemmaplan, Reseberättelser av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.