WAGGGS Europa rekryterar till sina arbetsgrupper

Missade du chansen före jul att anmäla ditt intresse till att vara med i WAGGGS Europes arbetsgrupper? Nu är anmälningstiden förlängd till 20 januari. Så skynda dig att läsa, inspireras och satsa på att utveckla Girl Guiding och Girl Scouting i Europa!

Nu rekryterar WAGGGS i Europa till sina arbetsgrupper (Core Group and Resource Pool volunteers). Kanske är det just du som sitter på de erfarenheter, kunskaper, tid och engagemang som hjälper europaregionen och dess medlemmar att uppnå mer. Kan och vill du ta ett uppdrag för att bidra till att Girl Guiding och Girl Scouting spela roll för ungas förutsättningar i Europa?

WAGGGS Europe har satt ihop väldigt tydliga och gedigna informationsdokument som beskriver vilken typ av uppdrag som finns och olika krav de ställer på kvalifikationer. På denna länk hittar du mer information och också anmälningsformuläret http://europe.wagggs.org/en/news/22809.

Du skickar ditt underskrivna anmälningsformulär (pdf och word) till international.secretary@scouterna.se senast 20 januari. Därefter läser Sveriges International Commissioner igenom din ansökan och motiverar för WAGGGS och skriver under. Har du frågor kring WAGGGS och ansökan kan du maila till vice IC Hanna Landquist hanna.landquist@scouterna.se.

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Ideella uppdrag, Påverka världen, WAGGGS av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>