Wagggs utlyser avlönade tjänster i London

Har du tänkt på att Wagggs ständigt utlyser avlönade tjänster inom olika områden? Hur coolt hade det inte varit att jobba för en av världens största ungdomsorganisationer och få arbetslivserfarenhet i en miljö präglad av scouting och kollegor som du garanterat delar intressen med? Just nu söker de en som kan jobba med HR-frågor internationellt, en Advocacy-koordinator och en att utveckla fondansökningsarbetet. De tre tjänsterna är på världscentret Pax Lodge i London. Klicka här för att komma vidare till wagggs hemsida och läs mer om tjänsterna.

Vill du vara mer uppdaterad kring Wagggs olika utlysningar och annat aktuellt inom organisationen kan man gilla Wagggs officiella sida på facebook här.

Och varför då inte passa på att följa Wagggs på deras twitter-konto: @wagggs_world

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Påverka världen, Världsscoutcenter, WAGGGS av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>