World Association of Girl Guides and Girl Scouts – Apply now for WAGGGS international opportunities Applications are currently open for a wide range of international Girl Guiding and Girl Scouting opportunities across WAGGGS. Don’t miss out!

We are currently accepting applications for opportunities including delegations to UN conferences in the USA and Qatar; leadership courses taking place in Mexico, Japan and online; and volunteer positions in Switzerland, the UK, Mexico and India.

Make the most of being part of a global Movement of 10 million Girl Guides and Girl Scouts, and apply today to avoid disappointment.”

Mer information om vilka saker du kan söka finns på vår egen hemsida. Hittar du fler möjligheter är du givetvis alltid välkommen att söka! Huvudsaken är att du stämmer av med Scouterna/Svenska Scoutrådet först. Skicka ett mejl till international.secretary@scout.se så kollar vi av att du är medlem och hjälper till med ansökan. Om annat inte anges behöver du söka finansiering själv, ibland kan stöd gå att få från WAGGGS.

Det här inlägget postades i Aktuella utlysningar, Ideella uppdrag, Påverka världen, WAGGGS av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.