World Scout Education Congress – första kvällen på plats

Första blogguppdateringen på plats i Hongkong där vi håller på för fullt att förbereda oss inför World Scout Education Congress, en helg fylld av seminarier, föreläsningar och workshops på temat hur vi kan göra scouting bättre! Morgondagen inleds med invigning, därefter första talaren och sedan massor av workshops där flera av dem även livesänds för att fler ska kunna få del av dem. Kika in på www.worldscouteducationcongress.org och hitta massor av information och inspiration!

Konferensen hålls på BP International House, ett hotell och konferenscenter som ägs av scoutorganisationen i Hongkong. En atmosfär som genomsyras av scouting och med deltagare från alla världens hörn hoppas vi på plats att det ska bli en lärorik och inspirerande helg. Har ni några frågor, kommentarer eller inspel i någon diskussion ni ser online eller på t.ex. något av de livesända seminarierna? Berätta gärna det för oss på twitter, vi finns på @intscouting och #wsec eller #scouterna!
Det här inlägget postades i Påverka världen, Reseberättelser, Seminarium, World Scout Education Congress, WOSM av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>