YFU Christmas Challenge

Vi har tidigare berättat om Scouternas samarbete med Youth for Understanding (YFU). Du kan läsa mer om det här.

Just nu har YFU en kampanj för att samla in pengar till ett nytt stipendium som ska gå till en sökande som av ekonomiska skäl inte hade kunnat åka som utbytesstudent annars. I december försöker YFU genom crowdfunding samla in 15 000 kr till ett stipendium genom YFU Christmas Challenge. Efter bara några dagar har de fått ihop några tusen och hoppas givetvis på att summan kommer att öka. Om allt går bra kommer det alltså finnas ännu ett stipendium att söka för bland andra scouter som vill bli utbytesstudenter nästa år.

Självklart är de inte bara YFU:are som kan bidra till stipendium utan det är öppet för alla som vill hjälpa en ung person förverkliga sin dröm om ett utbytesår. Naturligtvis vill vi på Scouterna hjälpa till! Om du har några kronor över så här i juletider, gå in på hemsidan och bidra du med!

Youth for Understanding bidrar till gemenskap och förståelse mellan människor och kulturer genom att öppna dörrar till världen.

Det här inlägget postades i YFU av Scouterna Internationellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>